Missie en Visie

Missie
Mijn missie is om steeds meer mensen stapje voor stapje bewust(er) te maken van zichzelf en hun lichaam en hun gedachtes!
Ik begeleid en geef ondersteuning (levensbegeleiding) op het gebied van beweging, voeding, leefstijl en waarom het zo belangrijk is om in het moment te zijn en hoe je hierin met jouw eigen energie kunt gaan werken.
Mijn doel/richting is dat jij vanuit jouw eigen gevoel kunt gaan leven en jij jouw eigen verantwoordelijkheid kunt nemen en de consequenties hiervan kunt dragen op zowel lichamelijk, geestelijk, energetisch en emotioneel gebied.
Visie
In een hectische wereld waar de meeste mensen zich druk maken om de buitenwereld richt ik mijn aandacht op jouw binnenwereld. We kunnen de buitenwereld immers niet veranderen. Alles wat jij ervaart komt vanuit jouw binnenwereld, echter jouw binnenwereld is niet zichtbaar (gedachten, gevoelens, denkbeelden, overtuigingen, emoties en energie) maar wel waar te nemen wanneer jij jouw aandacht hier naar toe brengt. Daarna kun je gaan (door)voelen wat er zich aandient in ieder nieuw moment. Dit is nodig om de realiteit onder ogen te gaan zien zoals die is en dat jij daar niet door uit je evenwicht raakt, maar wel geraakt wordt! Wanneer jij open staat om dit te leren, dan kun je gaan ervaren en ontdekken hoe jij met jezelf omgaat in deze realiteit. Zodat jij vanuit jouw zijn kunt gaan leven in plaats van mee te gaan in de angst, onzekerheid en twijfel die in jouw gedachten aanwezig zijn.
Door te gaan voelen maak je verbinding met jouw lichaam en kun je gaan luisteren wat het lichaam jou te vertellen heeft en wat jouw lichaam dus nodig heeft in ieder moment en wanneer jij je hieraan kunt overgeven. (samenvattend; IN je gevoel zijn!) Jouw lichaam geeft je de hele dag door signalen die door jou zijn waar te nemen. Het lichaam is hiervoor namelijk gemaakt/geschapen. Ik geef jou aanwijzingen en/of behandelingen die erop gericht zijn jou meer bewust te maken waar er in jouw lichaam blokkades optreden en/of spanningen zijn.
Ik werk vanuit lichaamscommunicatie zonder bezig te zijn met presteren, maar door je lichaam te eren. Dit alles is meestal niet te snappen, maar alleen te vatten door het te doen.
Je kunt hierbij ervoor kiezen om met je lichaam te gaan samenwerken of te gaan tegenwerken(strijden). Hoe zou het voor je zijn wanneer je (steeds meer) in je gevoel en in het moment kunt zijn en innerlijke rust kunt gaan ervaren vanuit jezelf.
Mijn expertise ligt op het begeleiden van mensen op lichamelijk, geestelijk, energetisch en emotioneel vlak.


Kom in beweging en ervaar wat mijn training of coaching op alle vlakken met je doet!
Adres

Dorpshuis "De Jister"

Bjirkewei 103-a,

9287 LC Twijzelerheide


Email

info@fitmetdicky.nl


Tel.

+31 6 46 51 59 20