Massage behandeling

Mijn behandelingen gaan dieper dan de meeste lichamelijke interventies. Ik werk zowel op de spieren, de bindweefsels en de gewrichten, maar ook op het energetische deel van het lichaam. Vooral mensen die zich niet bewust zijn van hun stijve of verkrampte spieren en energetische blokkades geef ik informatie over de klachten, maar geef tevens aanwijzingen die je kunt gebruiken om het voortaan iets anders te doen en hoe je leert de balans binnen in jouw lichaam kunt herstellen. Ik behandel dan ook heel veel mensen die uitbehandeld zijn bij een fysiotherapeut. Heel veel lichamelijke klachten zijn namelijk nog om te keren.

Klachten die zijn ontstaan door een verkeerde (werk)houding of na een (sport)ongeval of operatie. Maar ook door teveel sporten of juist te weinig bewegen of door een ongezonde leefstijl ontstaan er vaak klachten. Ook het teveel in jouw gedachtes zijn geeft heel veel weerstand en verkramping in het lichaam.

Ik behandel deze klachten door eerst te kijken naar het beweegpatroon en daarna doe ik een behandeling. Ik kom tijdens de behandeling vaak bij de oorzaak van de klachten. Ik gebruik hierbij mijn jarenlange (30 jaar) kennis en ervaring en warme handen :).

Ik geef extra informatie hoe men deze klachten kan leren te voorkomen. Dit geeft een overzicht in jouw klachten, omdat mensen zich niet bewust zijn van hun eigen belastings- en/ of beweegpatroon en zijn daardoor niet in staat om het anders te doen.

Ook geef ik vaak persoonlijk oefeningen voor thuis of op het werk. Dit doe ik door zelfgemaakte filmpjes te maken en deze via WhatsApp aan jou toe te sturen. Je kunt deze rustig thuis gaan bekijken en kunt deze weer naslaan wanneer je het even niet meer weet wat voor oefeningen nodig zijn om minder klachten te kunnen ervaren. 

Ik heb in 30 jaar honderden sporters begeleidt, maar ook heel veel mensen behandeld die weer lekker in hun vel willen komen te zitten. Ik ben van een oppervlakkige behandelaar gegroeid naar iemand die dieper het lichaam in kan gaan en aansluit bij wat er nodig is voor de desbetreffende persoon. Soms kan een lichaamsmassage afdoende zijn en soms is het nodig om dieper(energetisch) te behandelen. Op deze manier blijven mijn behandelingen voor een ieder veilig en voelen vertrouwd.

Druk op onderstaand knop om een formulier in te vullen, zodat ik jou kan mailen of bellen om een massagebehandeling in te plannen.

 

 

Adres

Dorpshuis "De Jister"

Bjirkewei 103-a,

9287 LC Twijzelerheide


Email

info@fitmetdicky.nl


Tel.

+31 6 46 51 59 20