Persoonlijke training en coaching 

Mijn fysieke trainingen gericht zijn om jou bewust IN jouw lichaam aanwezig te laten

zijn. Elke cel in ons lichaam heeft namelijk een intelligentie die vele malen groter is dan de hersen(geheugen)cellen in ons brein. Hoe zou het voor je zijn mocht je hier meer gebruik van kunnen maken? Je kunt hierdoor jouw leven gaan ervaren van binnenuit. Ik geef je aanwijzingen hoe je aan deze ontdekkingstocht kunt beginnen en hoe jij meer je eigen (lichamelijke)grenzen kunt gaan voelen.

Mijn geestelijke/mentale coaching gericht is om meer zicht te krijgen over wat je zegt en denkt. Dit wordt namelijk de gebruiksaanwijzing van jouw lichaam en jouw leven. Immers alle gedachtes die je

hebt zijn helemaal niet waar. Ze zijn vaak gebaseerd op schuld (uit jouw verleden) en verbeelding/angst (naar jouw toekomst) en je bedenkt steeds weer nieuwe gedachtes. Daarbij is het zo dat mocht je in deze gedachtes gaan geloven dan worden ze waar. Je creƫert zo vanuit je hoofd steeds weer een nieuwe realiteit. Waarom? Omdat jij de echte realiteit niet onder ogen wilt zien. Hoe kom je dus uit deze mist vandaan en kun je weer helder gaan zien, luisteren en voelen? Dus weet goed wat je allemaal TEGEN jezelf en jouw lichaam zegt!

Mijn emotionele begeleiding is gericht op hoe jij meer vanuit jouw gevoel kunt gaan

LEVEN. Ervaar wat de helende werking is om jouw emoties te kunnen doorleven en

ze te uitten. Emoties als boosheid, verdriet, vreugde of angst zijn er niet

voor niets!

Enkele voorbeelden van lichamelijke klachten/blokkades die mensen ervaren en die ik

hierin kan ondersteunen en begeleiden zijn bv;

-Mensen met nek/schouderklachten

-Mensen met lage rugklachten

-Mensen met angststoornissen/paniekaanvallen voorkomend uit angstgedachten.

-Mensen meteen Burn-out.

-Mensen die meer overzicht willen krijgen in hun opgelopen trauma's/heftige gebeurtenissen.

-Mensen die meer bewust willen zijn van hun lichaam en zichzelf.

-Mensen met geamputeerde lichaamsdelen.

-Mensen met depressiviteit

-Mensen die zijn uitbehandeld bij een fysiotherapeut of chiropractor.

-Mensen met Parkinson.

En nog veel meer Mensen die zich fit(ter) willen voelen!

Hoe kun jij jouw energie weer laten stromen?


Ik richt mij met PT op de begeleiding van jou dus op lichamelijk, geestelijk, energetisch en emotioneel gebied. Ik leg de focus/aandacht op bewustwording van je lichaam en jouw unieke zijn. Zo kun je in contact/verbinding komen met je kern/kwaliteit/kracht. Vanuit deze kracht kun je je vitaler door het leven bewegen.

Ik geef jou aanwijzingen hoe jij kunt leren luisteren naar jouw lichaam. Dit vergt vooral heel veel aandacht voor jezelf en jouw lichaam en oefening hoe jij de signalen van jouw lichaam kunt leren waarnemen. Om van daaruit te kunnen handelen en misschien andere keuzes te maken.

Ik kijk binnen jouw beperkingen altijd naar wat jouw mogelijkheden (in dat moment) zijn zonder dat jij jouw lichaam dwingt om te moeten presteren en dat je leert om met je lichaam samen te werken.

Ik stem mijn training/coaching volledig af op jouw lichaam, situatie en niveau. 

Er is aandacht voor de verbanden tussen jouw persoonlijke leven, jouw levensstijl, jouw lichamelijke kracht, jouw lichamelijke belastingen, jouw denkbeelden en overtuigingen/waarden en jouw karakter. 

Ook is er aandacht voor jouw voeding, jouw emoties en alles wat er verder van invloed kan zijn op de conditie, beperkingen en mogelijkheden van jouw lichaam. 

Ik geef praktische aanwijzingen tijdens jouw training en zo nodig binnen jouw dagelijkse leven. 

Ik richt mij als trainer/coach op een leven lang in beweging. 

Mijn trainingen/coaching zijn vooral erop gericht om jou te laten ervaren wat het hebben van plezier en met volle aandacht een oefening uitvoeren met je doet. 

 

Tot slot:

Het gaat om jouw lichaam en gezondheid en het is daarom ook essentieel dat jij als klant een actief onderdeel bent van jouw persoonlijke trainingsbegeleiding. 

 

Maak jij de keuze voor jezelf op weg naar een leven lang in beweging? 

Adres

Dorpshuis "De Jister"

Bjirkewei 103-a,

9287 LC Twijzelerheide


Email

info@fitmetdicky.nl


Tel.

+31 6 46 51 59 20